Ak máte radi čokoládovú tortu, budete milovať túto zmes od výrobcu RUF. S tmavou kakaovou polevou vám zaručujeme, že budete v čokoládovom nebi. Táto torta je úžasne ľahké vyrobiť a je ideálnym darčekom pre všetkých, ktorí milujú dezerty.
Na prípravu ďalej potrebujete: 175 g mäkkého margarínu alebo masla, 3 stredné vajcia, 100 ml mlieka (1,5% tuku) a múku na vysypanie formy. Príprava: Predhrejte bežnú rúru na 180 ° C (ventilátor asi 160 ° C). Zmes na pečenie, mäkký margarín alebo maslo, vajcia a mlieko vložte do misy a zmiešajte najskôr s elektrickým ručným miešadlom najprv na najnižšie nastavenie, potom na najvyššie nastavenie po dobu asi 3 minút, až do hladka. Formu vymažte a vysypte, pečte na strednom rošte. Po upečení nechajte hotový múčnik vychladnúť na drôtenej mriežke a ozdobte polevou.
pekárska zmes (pšeničná múka, cukor, škrob, prášok do pečiva (cukor, prášok do pečiva (kyselina: difosfáty; uhličitan sodný), kakaová hmota, emulgátor: lecitíny; zasklenie: šelak, arabská guma), emulgátory: mono- a diglyceridy mastných kyselín; soľ, aromatické látky), cukor, rastlinné tuky, {laktóza}, emulgátor: lecitíny